Algemeen

Onderhoudswerkzaamheden op NAM-locatie Ten Arlo

De Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM) gaat vanaf eind mei werkzaamheden uitvoeren op de locatie Ten Arlo, gelegen aan de Koedijk te Hoogeveen. Om onze activiteiten op locatie ook de komende jaren ongestoord voort te kunnen zetten, vindt er zes jaarlijks onderhoud en inspectie plaats op de locatie. Hierdoor zal er meer personeel en activiteit op de locatie zijn dan u doorgaans van ons gewend bent.

Tijdelijke toegangsweg
Ten behoeve van een goede en (verkeers)veilige werkomgeving van alle weggebruikers van de Koedijk maken wij gebruik van een tijdelijke toegangsweg van rijplaten over een bestaande inrit vanaf de Zuidwoldigerweg richting de locatie.

Fakkel
Daarnaast zal de installatie en bijbehorende leiding drukloos gemaakt worden. Dit zal in het eerste weekend van juni plaatsvinden, waardoor er een grotere vlam op onze fakkelinstallatie zichtbaar zal zijn. De vlam van de fakkel is enkele meters hoog en kan goed zichtbaar vanuit de wijde omtrek en afhankelijk van de weersomstandigheden ook hoorbaar.

Overdag werkzaamheden
De onderhoudswerkzaamheden zullen overdag worden uitgevoerd en starten vanaf eind mei en zullen ongeveer een maand duren. Nadat de werkzaamheden zijn afgerond, wordt het materieel en de tijdelijke toegangsweg weer verwijderd.

Contact
Mocht u vragen hebben over onze werkzaamheden, dan kunt u contact met ons opnemen. Tijdens kantooruren kunt u contact opnemen met Pieter Jan de Bos via 0592 – 363881 of per mail pieterjan.debos@shell.com. U kunt ook 24 uur per dag contact opnemen met onze centrale meldkamer: 0592 – 364000. Bij voorbaat onze excuses voor de eventuele overlast en bedankt voor uw begrip en medewerking.

Aankomende evenementen