Algemeen

Nederland leest en tuiniert Duurzaam

Op donderdagavond 31 oktober geven Rosa van Werven van het duurzame platform NL-Greenlabel en Paul van Groentotaal A. de Boer in de bibliotheek advies over duurzaam tuinieren. Wat is duurzaam tuinieren eigenlijk? Hoe blijft je tuin gezond en hoe kun je duurzaam omgaan met natuurlijke grondstoffen? Ook wordt er voorgelezen uit de natuurverhalen van Jan Wolkers.
Jan Wolkers was naast schrijver tevens een groot natuurmens: de natuur was voor hem een bron van bewondering en inspiratie. De avond wordt gehouden in het kader van de landelijke leescampagne Nederland Leest. Gratis toegang De toegang is gratis. Wel graag vooraf aanmelden bij Anke de Jong, a.de.jong@bibliotheekhoogeveen.nl o.v.v. Nederland Leest – 31 oktober.
Datum: 31 oktober, van 19.30 tot 21.00 uur.
Locatie: Bibliotheek Hoogeveen / Verhalenwerf, Willemskade 27.
Nederland Leest 2019
Bibliotheken door het hele land staan in het teken van Jan Wolkers en Duurzaamheid in november 2019. Tijdens Nederland Leest, de grootste bibliotheekcampagne van Nederland, doet de bibliotheek een bloemlezing van natuurverhalen van Jan Wolkers cadeau met als titel Winterbloei . De bundel is
samengesteld en toegelicht door Onno Blom en bevat zowel gepubliceerd, als ongepubliceerd werk van Jan Wolkers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen