Algemeen

Nacht van de Nacht in het Steenbergerpark

Hoogeveen – Uilen in het park? Vergeet het maar, het is niet donker genoeg. Een ree en das in het park? Wat denk je zelf. Het is er niet stil genoeg. Wij mensen maken overal licht en overal herrie.

Voor de 15 keer wordt in samenwerking met de Natuur en Milieufederatie de Nacht van de Nacht georganiseerd. Wij doen dit om de schoonheid van de nacht te ervaren.
Waar is het nog Donker?
In het park? Als het in het park donker zou zijn wat zou er dan gebeuren?
De nachtdieren zijn er toch niet? En als het donker is zijn er dan mensen te vinden? Zou het park donker genoeg zijn om de zintuigen flink te gebruiken?

Wij gaan de zintuigen prikkelen, zoeken de nachtdieren en luisteren naar de geluiden van de nacht.

IVN wil heel graag op 26 oktober vanaf 19:00 uur de Nacht van de Nacht activiteit opstarten in het Steenbergerpark. We doen dit bij het IVN Struunhuus. Omdat we wel wat belangstelling verwachten is aanmelden verplicht en gaan we starten op verschillende tijden zodat iedereen ook echt volop kan genieten van hetgeen wij willen laten horen en zien.

Datum: 26 oktober vanaf 19:00.
Waar: IVN Struunhuus, Steenbergerpark te Hoogeveen.
Kosten: Geen.
Gezinnen met jonge kinderen kunnen het beste tijdig aanmelden. Er zijn namelijk verschillende starttijden op volgorde van binnenkomst (aanmelding). Een mail met de starttijd volgt.

Aanmelden via https://www.ivn.nl/afdeling/hoogeveen/activiteiten/nacht-van-de-nacht-in-het-steenbergerpark

Georganiseerd door IVN Hoogeveen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen