Algemeen

Montessorischool Het Element werkt mee aan nieuwe satellietbeelden voor Google Earth

De kinderen van montessorischool Het Element kregen deze week wel een heel speciale opdracht van Google Earth. De vraag kwam of zij vanmiddag om 12.00 uur wilden meewerken aan het maken van nieuwe satellietfoto’s voor Google Earth, zodat mensen vanaf de satellietbeelden kunnen zien waar precies het gebouw van onze fijne school staat. Donderdag hebben de kinderen alvast geoefend in het speellokaal met het maken van de woorden ‘Het Element school’.

 

Een aantal kinderen maakten zich al zorgen over het slechte weer. ‘Het is niet handig als we nu op de grond gaan liggen, want vanuit de lucht ziet een satelliet niets door de wolken’ stelt een leerling uit de middenbouw. Gelukkig bleken deze zorgen overbodig. Om 12.00 uur stond iedereen op het voetbalveld en werd er afgeteld totdat het telefoontje van de directeur van Google Earth werd ontvangen voor het startsein. 1….. 1 APRIL..! Kikker in je bil! ‘Aaaah! Ik wist het wel! Het was wel een erg leuke opdracht om zo samen met de hele school te doen, juf!’.

 

Deze maand is er ook open dag om Het Element in real life te bekijken. Dit is veel fijner dan via een (satelliet)beeld 😉. 12 april tussen 08.30 uur en 17.00 uur is iedereen van harte welkom aan De Karn 5 te Hoogeveen om sfeer te komen proeven. Vanaf medio mei start er ook een fijne peuteropvang van De Krentebloesem in het gebouw van Het Element. Zij zullen deze dag ook aanwezig zijn. Een mooie gelegenheid om een kijkje te komen nemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen