Beeldmateriaal t.b.v. perskit Belastingdienst
Algemeen

Belastingdienst helpt inwoners Hoogeveen en omgeving tot 1 mei bij belastingaangifte

Hebt u vragen over uw belastingaangifte? En wilt u gratis hulp? Maak dan vóór 1 mei een afspraak bij het steunpunt van de Belastingdienst in Hoogeveen. Medewerkers van de Belastingdienst helpen u op donderdag van 8:30 tot 17:00 uur bij uw belastingaangifte.

 

Medewerkers van het steunpunt helpen u graag met al uw belastingvragen. Of het nu over het aftrekken van zorgkosten in uw belastingaangifte gaat of over het invullen van een formulier. Door stil te staan bij alle vragen die u hebt, wordt u zorgvuldig en met aandacht geholpen. En hebt u bij thuiskomst nog een vraag? Dan helpen de medewerkers u graag nog een keer.

 

Volgens Monique, medewerker van het steunpunt van de Belastingdienst in Hoogeveen, kunnen inwoners voor allerlei vragen over hun belastingaangifte terecht bij het steunpunt. “Soms weten mensen niet wat zij met een aangifte moeten. Dan plannen we graag een afspraak in. Moeilijk of simpel, voor één vraag of meerdere vragen, dat maakt niets uit. Zo kunnen we mensen geruststellen. Twijfel daarom niet en maak een afspraak.”

 

Bel de BelastingTelefoon en maak een gratis afspraak
De BelastingTelefoon (0800 – 0543, gratis) is bereikbaar van:

  • Maandag tot en met donderdag: 8:00 – 20:00 uur.
  • Vrijdag: 8:00 – 17:00 uur.

Het steunpunt in Hoogeveen is op afspraak geopend:

Voor alle overige vragen over belastingen en toeslagen kunt u, op afspraak, ook altijd bij het steunpunt terecht. Meer weten? Kijk op belastingdienst.nl/contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen