Algemeen

Kraammarkt in het WZA Assen

Assen/Hoogeveen: Op 15 oktober sluit in het Bethesda Ziekenhuis in Hoogeveen alle klinische verloskundige en kindergeneeskunde. De Treant Zorggroep verplaats deze zorg naar het Scheper Ziekenhuis in Emmen. Het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen is een goed alternatief voor de bewoners in de regio Hoogeveen. Op 20 oktober vindt in het WZA een kraammarkt plaats waar men zich nader kan laten informeren.

Tweemaal per jaar vindt in het WZA (Wilhelmina Ziekenhuis Assen) een gezellige en groots opgezette kraammarkt plaats, eenmaal in het voorjaar en eenmaal in het najaar. Op zaterdag 20 oktober aanstaande is de najaarseditie van deze kraammarkt. Een gezellig en informatief evenement voor alle jonge ouders en bijna-ouders.

De kraammarkt van het WZA is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét kraamevenement van het Noorden. Dit jaar zijn er 55 standhouders van zeer verschillende aard, zoals professionele fotografen voor de mooiste babyportretten, mama-sport en kinderopvang. Voor zwangere vrouwen en jonge ouders zijn er veel stands met producten voor baby’s en informatie over geboortekaartjes, zwangerschapscursussen en babymassage. Verder zijn onder meer kraamorganisaties en borstvoedingsdeskundigen op de WZA-kraammarkt aanwezig. Ook de kraamafdeling van het WZA presenteert zich.

Gratis workshop Geboortedans
Tijdens de kraammarkt wordt tweemaal een gratis workshop Geboortedans gegeven voor zwangere vrouwen, om 11.30 uur en om 14.00 uur. Ook oudere kindjes, partners, vriendinnen en oma’s zijn welkom om mee te doen. Daarnaast kunnen kinderen geschminkt worden. Voor de eerste 150 bezoekers ligt er een goed gevulde goodiebag klaar. Voor grootouders, tantes, ooms en overige geïnteresseerden zijn er natuurlijk ook weer veel stands met kraamcadeautjes, knuffels en babykleertjes.

De kraammarkt vindt plaats op zaterdag 20 oktober 2018 van 10.30 uur tot 15.30 uur in het WZA, Europaweg-Zuid 1. De toegang is gratis. Informatie over de kraammarkt staat op www.kraammarktwza.nl, evenals een lijst met standhouders en een foto-impressie van vorige edities.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen