Algemeen

”Kleintje Vrijwilligersmarkt” bij Het Goed succesvol

Hoogeveen – Op woensdag 30 oktober vond een zogenaamd “Kleintje Vrijwilligersmarkt” plaats bij Kringloopwarenhuis Het Goed aan de Kanaalweg. Deze dag is totstandgekomen door een samenwerking tussen VrijwilligersHoogeveen en Het Goed. Beide organisaties zijn ervan overtuigd dat er zich onder de bezoekers van Het Goed veel potentiële vrijwilligers bevinden: mensen die tijd over hebben en zich graag voor een ander willen inzetten.

 

Een impressie van het vrijwilligersveld uit Hoogeveen, een twintigtal organisaties, presenteerde zich actief aan de bezoekers van Het Goed. Die kwamen niet allemaal speciaal voor dit evenement, maar waren aangenaam verrast over de veelzijdigheid die zij aantroffen. De organisaties wisten met vele bezoekers een gesprek aan te knopen en ze te vertellen over de mogelijkheden die er voor vrijwilligers zijn. Verschillende organisaties hebben vervolgafspraken met mensen kunnen maken om hierover verder van gedachten te wisselen.

 

Bij binnenkomst waren direct de gitaarklanken van duo Vibe’s te horen, de koffiecorner had de hele dag veel aanloop en er was drie keer veel belangstelling voor de workshop “Tweedehands liefde in jouw huis” door woonblogger Karin van Eenigwonen.nl. Zij gaf bruikbare tips en deelde ideeën over hoe je geslaagd kunt winkelen bij een kringloopwinkel en hoe deze spullen een passend plaatsje kunnen krijgen in je huis.

Kortom: een geslaagde dag en een samenwerking die zeker een vervolg krijgt.

Foto’s: Vrijwilligers Hoogeveen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen