Algemeen

Geslaagde zesde editie Bios in het park

Hoogeveen – Gisteravond vond alweer de zesde editie plaats van Bios in het Park. Ook deze editie wisten bezoekers weer met grote getale de openluchtbioscoop te vinden

Wat deze editie extra bijzonder maakte is dat er in het voorprogramma een film vertoond werd over het Steenbergerpark. Een jaar lang zijn alle activiteiten in het Steenbergerpark gefilmd door de Media Hunks. Ook bewoners en vrijwilligers kwamen aan het woord om iets vertellen over wat er de afgelopen jaren allemaal ten goede veranderd is in het park.  De hoofdfilm was TAG een Amerikaanse komische film uit 2018, gebaseerd op aan waargebeurd verhaal.

Er heerste een gezellige en gemoedelijke sfeer. Kinderen hadden de ruimte om lekker te kunnen spelen en los te gaan. Er was een beat bus aanwezig voor de muziek voor en na de film. Ook kon er bij de aanwezige stands eten en of drinken gekocht worden. Het was heerlijk weer dus werden vele stoelen en matjes meegenomen om heerlijk van de film te kunnen genieten onder genot van een hapje en of drankje.

Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht, boom en buiten

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, buiten

foto: Tom Dragstra En Gerwin Streutker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen