Verjaardagskaartjes voor levensbedreigende zieke Lorenzo Snippe

Regio – De 9- jarige Lorenzo Snippe uit Dalerpeel mag op 3 februari zijn 10e verjaardag vieren. Op zich niets bijzonders dat is iets wat gelukkig dagelijks gebeurd in de wereld.

Alleen voor Lorenzo ligt het net allemaal iets anders, zo nu de prognoses zijn, is dit waarschijnlijk zijn laatste verjaardag. Lorenzo kreeg in januari 2016 leukemie (all) na veel chemokuren en ups en downs ging het aardig goed. Ruim een jaar later kwamen er rare verschijnselen om de hoek kijken. 5 juli 2017 werd ook een stofwisselingsziekte x-ald geconstateerd. Hier heeft Lorenzo de ergste vorm van (in zijn hoofd) Lorenzo gaat hard achteruit met alles. Zijn zicht, eten en drinken gaat moeizaam, rechts zijdig is hij bijna verlamd, zelfstandig zitten wil niet meer, hij moet overal mee geholpen worden.

Nu zullen ouders, familie en vrienden het leuk vinden dat hij op zijn verjaardag overstelpt gaat worden met kaartjes. De familie zal van alle kaartjes die hij mag krijgen een super mooie slinger maken in zijn kamer.
Kaartjes mogen gestuurd worden naar :
Lorenzo Snippe
Prinses wilhelminastraat 22
7753 tm Dalerpeel

We hopen dat Lorenzo overstelpt mag worden met kaartjes en het verspreiden van dit bericht wordt door de familie zeer op prijs gesteld.

Geef een reactie