Algemeen

1ste akoestische sessie van de zomer bij café de Lijst

Hoogeveen – Komende vrijdag is de 1ste akoestische jamsessie van deze zomer bij café de Lijst. Ook in juli en augustus staan ze in principe op de laatste vrijdagen met mooi weer voor buiten gepland.

De Lijst Jamsessie heeft als opzet om zonder drempel muziek te kunnen maken ongeacht niveau of ervaring. Bespeel je een instrument, zing je, dans je of luister je graag naar muziek kom dan gezellig langs en speel mee.
Danny Jansen en Rob Niemarkt zijn de muzikale motor achter deze sessie. Beide heren hebben jarenlang ervaring in de muziekscene en zijn goed in staat om deze avond te begeleiden.

Omdat niet iedereen een band heeft is er een vaste groep muzikanten die de sessie muzikaal begeleiden. De vaste sessieband bestaat uit een drummer, bassist, toetsenist en twee gitaristen.

De backline (zangsinstallatie, microfoons, monitoren) staan er dankzij Remco Tanger, ook staan er instrumenten (drums, gitaren, bas en toetsen). Uiteraard is het ook mogelijk om met een eigen instrument te komen, graag zelfs…
De sessie is in principe elke laatste vrijdag van de maand van 21.00 uur tot 01:00 uur.
Kom langs, schroom niet en speel gezellig mee…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen