Goede prestaties voor Aaron en Daniëla Oost van Growsports in België

Op zaterdag 13 April gingen Aaron en Daniëla Oost van Growsports naar België om deel te nemen aan de Keumgang Cup. Ze deden mee onder de club Taekwondo Amersfoort waar ze zowel bij Growsports als in Amersfoort wekelijks trainen. Er waren 514 deelnemers uit diverse landen aanwezig op dit toernooi.

Aaron was als eerste aan de beurt. Hij maakte als eerste 3 punten met een hoofdtreffer. De tegenstander maakte in deze ronde 3 hoofdtreffers en was daarom de winnaar van deze ronde. De 2e ronde ging beter maar ook in deze ronde was de tegenstander toch de betere van de 2. Aaron viel helaas net buiten de prijzen en moest genoegen nemen met een 4e plaats.

Later in de middag was Daniëla aan de beurt. In haar 1e ronde maakte ze veel punten. Toch kwam het gelijk te staan, in de laatste seconden scoorde Daniëla het beslissende punt en won ze de 1e ronde. Daniëla won ook de 2e ronde waardoor ze in de finale kwam te staan.
In de 1e partij van de finale kwam ze in het begin achter te staan, maar ze herstelde zich goed waardoor deze ronde voor Daniëla was. In de 2e ronde scoorde ze aan het begin 3 punten die ze goed wist te verdedigen zodat de tegenstander geen punten kon scoren. Ook won ze deze partij en behaalde Daniëla de 1e plaats.

Bij dit toernooi kon er een clubbeker gewonnen worden. Dit is een prijs voor de best presterende club van het toernooi. De spelers van Taekwondo Amersfoort hadden de meeste podiumplekken gewonnen en dat maakte dat Taekwondo Amersfoort de beste club van het toernooi was en mocht de 1e plaats in ontvangst nemen.