©Foto: Martin Schonewille
Sport

Boulevardloop Nieuweroord met record aantal deelnemers

Nieuweroord – Met in totaal maar liefst ruim 230 kinderen en volwassen deelnemers is de 10e Boulevardloop in Nieuweroord een groot succes.

De Boulevardloop is dit jaar de eerste in de reek van de zes lopen in de vijfdorpenloop. Na Nieuweroord volgt De Cascaderun, Hollandscheveld volgt 5 juni met de Speeltuinloop en 13 juli de Singelloop, ook in Hollandscheveld. Hierop volgt Alteveer/Kerkenveld met de Alkeloop op 28 augustus. Pesse sluit af met de Pesserrun op 21 september.

Maar Nieuweroord had dit jaar de primeur van de Intersport Jan Bols 5 dorpenloop. Om 18.00 uur beten de jongste lopertjes de spits af waarna nog een aantal groepen volgden. Om 19.00 uur was het tijd voor de 4 mijl, wat voor velen ook gezien wordt als de ultieme test hoe met conditioneel er voor staat om de cascaderun te volbrengen. Deze edititie van de 4 mijl is gewonnen door Dave Mulderij in een tijd van 23 minuten, bij de dames was dit Mariëlle Lensen in  25.40 minuten. Inschrijven voor de volgende editie van de vijfdorpentocht kan via inschrijven.nl een compleet beeldverslag van de Boulevardloop is te zien op Schonewillefotografie

Aankomende evenementen