Divers programma Ouderendag op 6 oktober mede dankzij Ronde Tafel Hoogeveen

Hoogeveen/Echten – Zaterdag 6 oktober wordt in Echten de tweede Ouderendag De Wolden georganiseerd. De editie van vorig jaar was een ongekend succes met ruim 700 bezoekers. Dit jaar krijgt de organisatie steun van serviceclub Ronde Tafel 65 Hoogeveen. De tweede editie vindt dit jaar wederom plaats in Gasterij De Molenhoeve in Echten en kent een gevarieerd programma met onder meer de Albert Heijn Offerein Bingo Anders en een optreden van zanger René Karst.
Gevarieerd programma met onder meer de Albert Heijn Offerein Bingo Anders, Tekenworkshop en optreden van René Karst
Op de Ouderendag De Wolden wordt tussen 10.00 uur en 16.00 uur een programma georganiseerd met voor ieder wat wils. Om 10.30 begint een uitgebreide tekenworkshop van een professionele tekenaar en om 13.00 uur zal zanger René Karst een optreden geven. Vervolgens zal tussen 14.00 en 15.00 uur de Albert-Heijn Offerein Bingo Anders plaatsvinden, met tal van leuke en ludieke prijzen. Voor de quiz liefhebbers is er van 15.15 en 16.00 uur een Pubquiz. Daarnaast is er tussen 14.00 en 16.00 uur een likeurenproeverij. Ook zijn er activiteiten die de hele dag door zijn te bezoeken. De Ouderendag is vrij toegankelijk en is niet alleen voor ouderen uit de gemeente De Wolden.

 

Het hele programma is te vinden op www.RT65.nl of de Facebook-pagina van het evenement. De Ronde Tafel Hoogeveen is een serviceclub voor mannen van onder de veertig. In het verleden stond de club onder andere aan de basis van Hoogeveen Culinair en de badeendenrace.
Opgeven voor de Bingo Anders, Pubquiz, tekenworkshop en het gratis vervoer kan via: tel. 0528-219000 of de-wolden_ouderendag@ouderenfonds.nl

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord