Algemeen

Aangevraagde vergunningen: Gemeente Hoogeveen

Ingekomen aanvraag omgevingsvergunning, Lomanlaan 123, 7906HW Hoogeveen: het bouwen van 4 rijwoningen en herbestemming schoolgebouw tot appartementen (22 december 2023)

Link naar vergunning

Ingekomen aanvraag omgevingsvergunning, De Westmaden 15, 7909CR Hoogeveen: het aanbouwen van de woning (24 december 2023)

Link naar vergunning

Niet in behandeling genomen aanvraag omgevingsvergunning : Holtienstraat 7 te Hoogeveen: het vergroten van de woning (22-12-2023)

Link naar vergunning

Verlenging beslistermijn, Haarweg 15b20, 7936TP Tiendeveen: het bouwen van een recreatiewoning (29 december 2023)

Link naar vergunning

Waarom publiceert de gemeente dit bericht?

De gemeente publiceert dit bericht om de omgeving op de hoogte te stellen dat de behandeling van de ontvangen aanvraag met zaaknummer Z2023-00000870 is verlengt.

Op 29 december 2023 heeft de gemeente een besluit genomen om de beslistermijn van 8 weken te verlengen met 6 weken (conform artikel 3.9 lid 2 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht). Dit betekent dat wij nu uiterlijk 13 maart 2024 een beslissing nemen op deze aanvraag.

 

Bent u het niet eens met de vergunning?

Tegen de beschikking kunnen belanghebbenden volgens de Algemene wet bestuursrecht (Awb) binnen zes weken een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van B&W. De dag na verzending van de vergunning vangt deze termijn aan.

Indien onmiddellijke spoed dit vereist, bestaat de mogelijkheid om daarnaast een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening in te dienen bij de voorzieningenrechter te Groningen. U kunt ook digitaal een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij genoemde rechtbank via Externe link:http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over de vergunning op afspraak op het gemeentehuis bekijken. Voor informatie over het bekijken van de documenten, voor het maken van een afspraak of andere vragen kunt u bellen. Dit kan via het telefoonnummer 14 0528.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen