Algemeen

Pokerrun brengt kerstkado’s naar Mini Maatje en De Reddende Engel

Hoogeveen – Vandaag verraste het bestuur van de Pokerrun Anja Engels van Stichting De Reddende Engel en Marie Oelen van Stichting Mini Maatje met een prachtig kerstkado. Beiden zetten zich in voor gezinnen met kinderen die het niet breed hebben.

Anja Engels doet dat vanuit een kleine garagebox waar mensen een beroep kunnen doen op allerlei spullen. Het doel van de Reddende Engel is om mensen te helpen die het niet breed hebben. Dit doen ze om te helpen met kleding, speelgoed, boodschappen, huisraad, babyspullen en nog veel meer. Of zelfs om een verjaardag te helpen organiseren.

Marie Oelen doet het vanuit buurthuis De Pompe. Het doel van Mini Maatje is om gezinnen die het financieel niet breed hebben net even dat beetje extra te geven. Dit doen ze door pakketten samen te stellen met school- en knutselspullen, spelletjes, cadeautjes en zelfs dagjes uit.

Om 10 uur ontving Anja bij haar garagebox een geweldige cheque van 2000 euro en om 14:00 uur ontving Marie in De Pompe eenzelfde cheque. Anja en Marie zijn onmisbare mensen die zich belangeloos inzetten voor de huidige samenleving.

De 10e Pokerrun is dit jaar op 10 juni verreden. Meer dan 600 motorrijders hebben er aan meegedaan. En die en veel sponsoren hebben voor een geweldig te doneren bedrag gezorgd. Volgende week zijn er nog 2 stichtingen aan de beurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen