Thriantanen weten winst mee te nemen naar Hoogeveen

Zaterdag mocht het vlaggenschip van Trianta het opnemen tegen Blauw Zwart 1 in Wierden. In een nieuwe samenstelling gingen de geel blauwen van start. Met in de aanval: Amber Leffers, Merel Bruinsma, Wouter Neutel en Jona Verstegen. In de verdediging begonnen de zusjes van der Hoop, Maarten Stam en Nick Winkel.

Het was een moeizame start waarbij beide teams evenveel de korf wisten te vinden. Met een gelijke stand gingen ze de rust in waarin alle neuzen even dezelfde kant op moesten worden gewezen. De tweede helft ging van start met gelijk een mooie goal van Wouter Neutel. Het spel van Thrianta liep een stuk soepeler en de doelpunten begonnen langzaamaan te vallen. De geel blauwen liepen zo steeds verder uit op Blauw-Zwart met 6 verschil. De positieve sfeer en teamspirit was op te merken in het spel. Thrianta was als team te sterk voor de Blauw-Zwarten. Zo wisten de Thriantanen de winst mee te nemen naar Hoogeveen met een 21-32 eindstand.

Volgende week gaat Thrianta 1 het opnemen tegen AKC 1 in het activum om 18:50 uur.