foto: Pixabay
Algemeen

Gemeente en Ruval Real Estate B.V. doen haalbaarheidsonderzoek naar KFC in Hoogeveen

Gemeente Hoogeveen en ontwikkelaar/belegger Ruval Real Estate B.V. hebben een intentieovereenkomst gesloten met als doel het onderzoeken van de haalbaarheid voor een KFC aan de Schutstraat in Hoogeveen, naast Tankstation Klok.

HAALBAARHEIDSONDERZOEK
Een belangrijk aspect van het haalbaarheidsonderzoek is de verkeerssituatie in de omgeving. Op basis van de uitkomsten van het haalbaarheidsonderzoek wil Ruval Real Estate B.V. een omgevingsvergunning aanvragen. De gemeente Hoogeveen vormt een mening  over de plannen nadat het haalbaarheidsonderzoek is afgerond. Belangrijk hierbij is ook de input van inwoners en betrokkenen.

BESLUIT

Uiteindelijk zal de gemeente in 2024 een besluit nemen op basis van het haalbaarheidsonderzoek, de vergunningsaanvraag en de input van inwoners en betrokkenen.

INLOOPAVOND

Ruval Real Estate B.V en gemeente Hoogeveen organiseren een inloopavond op woensdag 13 december 2023 tussen 19.30 en 21.00 uur in Buurthuis Het Oor (Van Goghlaan 7 in Hoogeveen). Tijdens deze inloopavond wordt een voorlopig ontwerp gepresenteerd en kunnen er vragen gesteld worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen