Sport

Sidokwan schittert op Yoo Sin Open Poomsae Nijmegen

Lent (Nijmegen) – Zondag 19 november organiseerde Taekwondovereniging Yoosin in Lent, Nijmegen stijlwedstrijden voor alle categorieën. Sidokwan was daar aanwezig met het wedstrijd-stijlteam en keerde aan het eind van de dag naar huis met twee gouden, twee zilveren en 3 bronzen medailles.

Wederom goud voor paar Joost en Ronja

Net als vorige maand in Leusden, wisten Joost Knol en Ronja Marissen ook vandaag weer de jury te overtuigen. In de categorie paarlopen stalen zij de show door hun perfecte synchronisatie en indrukwekkende technieken en lieten zij een blijvende indruk achter op het publiek en de jury. Goud voor dit paar.

Ook Monique Averesch wist met haar team goud te veroveren. In een samengesteld team uit verschillende taekwondoverengingen won zij de eerste prijs in de categorie Teams.

Mooie scores individueel

Individueel waren er ook opmerkelijke prestaties van het Sidokwan-stijlteam. Jurre Mars en Joost Knol veroverden een welverdiende zilveren medaille, terwijl Luca Meeusen, Lenn Mars en Monique Averesch pronkten met brons.

Het was individueel echter een nipte strijd voor Daan Meeusen, Ronja Marissen en Sebastiaan Averesch, die individueel net een paar punten tekortkwamen voor een plek op het podium. Desondanks toonden ze vastberadenheid en vaardigheid in hun uitvoeringen, wat de competitie des te boeiender maakte.

De coach en het gehele Sidokwan-stijlteam zijn trots op de inzet en prestaties van alle deelnemers. Deze stijlwedstrijd in Nijmegen heeft niet alleen medailles opgeleverd, maar heeft ook laten zien hoe toegewijd en getalenteerd het Sidokwan-stijlteam is. Dat belooft veel goeds voor het aankomende NK in december!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen