Sport

Zaalvoetbaltoernooi van de Andreas Manna Stichting

Aanstaande zaterdag 18 november is het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi van de Andreas Manna Stichting (AMS). Er wordt gespeeld in de sporthal aan de Valkenlaan in Hoogeveen. U bent van harte uitgenodigd om te genieten van een gezellige en spannende avond voetbal. Vanaf 18.00 uur is de zaal open. Toegang is gratis.  

Vorig jaar is de wisselbeker gewonnen door het team Dos Cerveza uit Hoogeveen. Ook dit jaar zijn zij er weer bij om hun titel te verdedigen. Er doen 6 teams mee aan het toernooi.

Het doel is om mensen in beweging te brengen voor de nood onder kinderen in Afrika. Het toernooi is een manier om met elkaar betrokken te zijn. Niet alleen met onze Hoogeveense samenleving, maar al voetballend wordt er over de grens naar Afrika gekeken. Zo krijgt sportiviteit een dubbele betekenis.

In Nederland zowel als in Afrika werkt de AMS alleen met vrijwilligers. Daarnaast heeft de AMS geen overheadkosten, zodat de opbrengst van alle acties voor 100% naar de kinderen in Afrika gaan. Voor meer informatie over het zaalvoetbaltoernooi, kunnen belangstellenden contact opnemen met Eric Schutte tel. 06 46023539.

De website van de Andreas Manna stichting is: www.andreasmanna.org en ook is de stichting te vinden op facebook.  foto: Eric Schutte.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: