Foto: Delibre
Amusement

Brian Chartrand trio (USA) in Klein Paradiso

Echten – Vrijdagavond 17 november speelt het trio van de Amerikaanse singer-songwriter en gitarist Brian Chartrand uit Phoenix-Arizona (The Sweet Remains), in Klein Paradiso, Echten.

In de US speelt Brian in diverse samenstellingen: solo, met zijn band The Sweet Remains en hij maakte een theatershow voor zijn project Live from Laurel Canyon waarmee  hij in 2019 ook in Echten op de groene planken stond.

De muziek van het BRIAN CHARTRAND TRIO is een verfrissende mix van de West Coast sound en Folk Rock. Tijdens deze tour zal voornamelijk het eigen werk van Brian Chartrand en zijn band The Sweet Remains centraal staan. Voor liefhebbers van akoestische muziek en loepzuivere meerstemmige zang is dit trio een lust voor het oor. De muziek laat zich het best vergelijken met de stijl van John Mayer, The Eagles, Venice en Crosby,Stills & Nash.

In 2020 en 2021 maakte Brian ‘Home at Last Volume 1 en 2’, waarop hij zijn eigen interpretaties van Steely Dan songs op een fraaie manier heeft weten vast te leggen.
Naast Brian Chartrand (gitaar/zang) bestaat het trio uit Alex Miller (gitaar/zang) en Jeff Vallone (Percussie / zang).

Verwacht een optreden van topklasse, gebracht met de nodige humor en verhalen vrijdag 17 november in Klein Paradiso. Reserveren kan via info@delibre.nl

http://www.brianchartrand.com/

http://www.youtube.com/brianchartrand

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: