Vv Hollandscheveld wint topper

Zaterdag ontving Hollandscheveld SJS, een heuse topper in de 4e klasse F.In de eerste helft was het vaak SJS wat de aanval zocht onder regie van Heidema en de ongrijpbare Boels, maar echt effectief bleken de aanvallen niet daar Hollandscheveld goed opgesteld stond en een onnavolgbare dosis werklust aan de dag legde.

Mol stuurt zijn team

Wat SJS ook probeerde steeds was daar weer aanvoerder M. Mol die zijn team stuurde  als een  kapitein op een schip en mocht SJS al eens tot kansen komen dan was daar Vos die weigerde te capituleren. Vlak voor rust was het uitblinker Boels die één op één met Vos kwam, maar laatstgenoemde  kwam als overwinnaar uit de bus.

Even later had D. Mol Hollandscheveld op voorsprong kunnen zetten. Strijker speelde hem knap aan en Mol kapte zijn tegenstander uit maar Zuur kwam razendsnel zijn doel uit en voorkwam erger.

Wissel brengt verandering

Na rust had SJS alle geluk dat een poging van de lijn kon worden gehaald. Maar het bleek slechts uitstel van executie.

Eerst werd een doelpunt van SJS terecht afgekeurd vanwege buitenspel, maar Hollandscheveld was in de tweede helft de betere ploeg en de gasten moesten terug. Een prime één-tweetje tussen Strijker en Zomer was de opmaat naar de 1-0. Laatstgenoemde gebruikte zijn snelheid en liet Groenewold zijn hielen zien. Zuur was volkomen kansloos op zijn inzet. Zomer bleef een plaag voor de rechtsback en er kwam meer kansen voor Hollandscheveld. Uiteindelijk was het Strijker die een afgeslagen voorzet voor zijn voeten kreeg en de bal snoeihard in de kruising schoot.

Door de vele afwezigen bij Hollandscheveld maakte Koster nog zijn debuut in de competitie voor Hollandscheveld en hij deed dit niet onverdienstelijk.

In het vervolg van de wedstrijd probeerde SJS het nog wel, maar tot grote kansen kwam men niet meer en Hollandscheveld probeerde te counteren waar het kon, echter doelpunten vielen er niet meer.

Door deze 2- 0 overwinning zet Hollandscheveld een directe concurrent op een achterstand en blijft men meedoen in de eerste periode.