Algemeen

Recordopbrengst sponsorloop De Schuthoek

Hoogeveen – Alle kinderen van OBS De Schuthoek hebben afgelopen week enthousiast meegedaan aan de goed georganiseerde sponsorloop ten bate van het geheel nieuw aan te leggen groene speelplaats.
De Schuthoek is een zogenaamde gezonde school en daar hoort regelmatig bewegen natuurlijk ook bij. De organisatoren meester Sven en juf Saskia hebben vanuit het actieteam sport de hele organisatie op poten gezet, en met succes! “Het is altijd een erg leuke activiteit om met alle kinderen te doen, ze leren daarbij ook dat het nieuwe groene plein er niet vanzelf komt”, aldus juf Saskia. Meester Sven vertelt: “We hebben al vaker een sponsorloop gehouden maar de kinderen waren nu natuurlijk extra gemotiveerd om veel sponsoren te zoeken en daarmee geld bij elkaar te lopen voor het goede doel!”.
Op de foto neemt de docent bewegingsonderwijs Dick Zwiers de gulle cheque in ontvangst met maar liefst een bedrag van 5133,51 euro!
Directeur Wout Eshuis van De Schuthoek was zeer content met dit enorme bedrag wat in zijn geheel naar het nieuwe schoolplein gaat.” Daarmee kunnen we binnenkort een goede start maken met de aanleg hiervan”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen