Informatiemiddag voor mensen met Parkinson: ‘Voeding: happen en snappen’

Hoogeveen – Goed en gezond blijven eten is voor mensen met Parkinson niet vanzelfsprekend. Maar wel van groot belang. Daarom houdt Treant Zorggroep op maandag 1 oktober in Hoogeveen een informatiemiddag waarbij het thema ‘Voeding: happen en snappen’ centraal staat.

Tijdens deze informatiemiddag geven logopediste Annemiek Westerveld en diëtiste Linda de Vries uitleg over hoe mensen met Parkinson op een goede wijze kunnen eten en van een maaltijd kunnen genieten. Om dit te ervaren is er volop gelegenheid om te proeven. Bij diverse stands van maaltijdverstrekkers kan men informatie krijgen over de mogelijkheden.

Mensen met Parkinson moeten bij hun voeding rekening houden met diverse aspecten. Zoals de inname van eiwit en hoe men slikt. Daarmee zorgt men voor behoud van energie, een gezond gewicht en worden slikproblemen voorkomen. Wie daarover alles wil weten is op maandag 1 oktober van 14.00 tot 16.00 uur van harte welkom in de grote zaal van ziekenhuislocatie Bethesda aan de dr. G.H. Amshoffweg 1 in Hoogeveen.

De middag is bedoeld voor mensen met Parkinson, familieleden, mantelzorgers en andere belangstellenden. De toegang is gratis (exclusief parkeerkosten). Aanmelden is niet nodig.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord