Algemeen

Els de Jong-Kleipool wint Gouden Buur Award Drenthe

Echten – Els heeft namens de Beste Buur Award Drenthe de prijs beste buur van Drenthe gewonnen. Deze prijs wordt elk jaar vergeven op Nationale Burendag. De prijs die wordt gegeven door de Buurtapp Nextdoor heeft Els verkozen boven de vele Drenthen die waren aangemeld. 

Els die volledig verrast werd door de massaal opgekomen menigte in het speelbos van Echten stapte verbaasd van haar fiets af. Wie waren alle mensen en wat kwamen ze hier doen, want zo veel koffie heb ik niet bij me waren haar woorden. Toen Jeanette aangaf dat al deze mensen voor haar kwamen moest ze niet zo mal doen. De organisatie had gelukkig koffie geregeld met een gebakje met een foto van Els er boven op.

Els heeft de beste buur award gewonnen voor haar tomeloze inzet voor het dorp Echten.

Jeanette over Els: “Zonder Els waren de meeste initiatieven in ons kleine dorp al uitgestorven. Ze is een motivator en dankzij haar onvermoeibare inzet houdt ze de boel draaiende, voor bijna alles wat er in het dorp gebeurt. Daarnaast neemt ze de verantwoordelijkheid voor haar eigen buurt en zorgt ze met toewijding voor haar man. Wanneer er in ons dorp hulp nodig is, aarzelt Els niet om alles te regelen wat nodig is, en toch blijft ze het liefst op de achtergrond, ver weg van de schijnwerpers.” 

Els mag een poster voor haar raam hangen zodat iedereen weet dat zij de Beste Buur van Drenthe 2023 is geworden. Ook kreeg ze een oorkonde en een leuke attentie met een bos bloemen. Van diverse buurtgenoten kreeg ze felicitaties en cadeaus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen