Algemeen

Fantasticsports opent opnieuw hun deuren aan de Beukemaplein in Hoogeveen.

Hoogeveen-Vandaag werd de sportschool op een feestelijke wijze geopend door Burgemeester Loohuis samen met de sportschoolhouder Bart Schonewille.
Fantasticsports is een groot begrip in Hoogeveen en omstreken en ooit opgezet door de vader van Bart, Hans Schonewille.

De sportschool heeft een volledige metamorfose ondergaan met een nieuwe huisstijl.

Van buiten is het goed herkenbaar hoe de nieuwe huisstijl eruitziet en duidelijk zichtbaar wat er allemaal te doen is in de sportschool.

De kleuren zijn aangepast aan de nieuwe toestellen van Panatta Gym in de kleuren oranje, geel en groen ook het logo is volledig aangepast, de naam Fantasticsports blijft bestaan ter ere aan Hans Schonewille.

De sportschool is onderhevig aan vernieuwing en zal in de toekomst verder uitgebreid worden op een duurzame wijze.

De sportschool is voor jong en oud toegankelijk, met volledige begeleiding van de instructeurs die alle dagen aanwezig zijn.

Bezoekers kunnen losse lessen volgen of kiezen voor een abonnement, in het abonnement zijn diverse groepslessen inbegrepen, zoals spinning, yoga, boksen, e.d. maar ook het gebruik van de sauna is inbegrepen in het abonnement.

Wil je wat kilootjes kwijt dan is er ook een optimale voedingsbegeleiding met een fantastisch afvalprogramma onder begeleiding.

Na het sporten even relaxen en gezellig om de tafel onder het genot van een kopje koffie en/of thee en tijdens het sporten gebruik maken van diverse sportdrankjes zonder toevoegingen en suiker dit zit allemaal in het abonnement inbegrepen.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Fantasticsports onder het nummer 0528-269508
Of neem een kijkje op hun website www.fantasticsports.nl via hun website kunt u een gratis proefweek claimen.

Verslag en foto’s: Paula Bansema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen