HODO verliest terecht van v.v. de blesse

Op het zon overgoten sportpark de Berk in de Blesse begon HODO aan zijn 2de bekerwedstrijd van het seizoen.

De wedstrijd begint rustig met aan beide kanten kleine kansjes tot in de 15 minuut Mart Pastoor op randje 16 word neergehaald en een vrijetrap krijgt maar deze helaas vervolgens in de muur schiet hierna blijft het vooral op en neer gaan maar creëren beide teams weinig kansen.

Dan is het in de 35ste minuut raak en weet de Blesse te scoren vanuit een corner die in eerste instantie nog van de lijn gehaald lijkt te worden maar helaas word het doelpunt door de scheidsrechter al toe gekend en is het 1-0 voor de Blesse. HODo weet kort hierna te antwoorden door een mooie steekpass van Bram Folkerts op Ricardo Benjamins die de bal helaas over het doel schiet. na deze eerste echte kan van HODO in de 40ste minuut begint HODO in de slotfase van de eerste helft wat meer de overhand te krijgen. In de 45ste minuut weet Mart Pastoor door slordig uitverdedigen van de Blesse de 1-1 binnen te schieten.

In de 2de helft is de Blesse de bovenliggende partij mar de goed keepende Jari Hooijer weet HODO in de beginfase op de been te houden. Maar dan is het in de 70ste minuut de linksvoor van de Blesse die de 2-1 binnen weet te schieten door slecht verdedigend werk van HODO. HODO weet hierna nog wel een paar kansen te creëren waaronder een mooi geplaatste vrije trap van Mart Pastoor die helaas op de lat beland en een goede vrijetrap van Chris Uiterwijk die de bal voorgeeft op Jeffrey benjamins maar het shot word helaas van de lijn gehaald. Hierna is het vooral de Blesse die het spel maakt en die daar door in de 81ste minuut door een fraai schot van afstand de 3-1 binnen schiet. HODO weet deze klap niet meer te boven te komen en weet op een paar kleine kansen na weinig meer te brengen en als dan in de 86ste minuut van uit de counter de 4-1 word binnen geschoten door de Blesse en de warmte zijn tol eist lukt het beide ploegen niet meer echt om nog een kans te creëren.Hierna vind de scheidsrechter het welletjes en verliest HODO terecht de 2de bekerwedstrijd van het seizoen.

Man van de wedstrijd: Mart Pastoor

Opstelling HODO : Jari Hooijer, Damian Strijker, Jorny Otten, Jaron Benjamins, Bryan Snippe, Ricardo Benjamins, Jeffrey Benjamins (77 min. Leroy Streutker), John Boer, Chris Uiterwijk (83min. Tom Dunning), Bram folkers, Mart Pastoor