Amusement

Evenement Historic Heroes van Egmond Vintage Wings vandaag van start op het vliegveld Hoogeveen

Hoogeveen-Vandaag was het zover, de rij bij het vliegveld was al aardig aan het oplopen van de eerste bezoekers voor het evenement “Historic Heroes” van Egmond Vintage Wings.

De zon heet blakend aan de lucht, door de luidsprekers waarschuwingen naar de bezoekers toe i.v.m. de hevige warmte ging het spektakel op het vliegveld van Hoogeveen van start.

Er is van alles te zien, niet alleen vliegtuigen, maar ook historische motoren en automobielen zijn te bezichtigen en ook historische legertrucks, natuurlijk kan de luchtmacht niet ontbreken met een rekruteren van nieuw personeel en informeren over de luchtmacht.

In de hangars kan men diverse kisten bekijken waaronder een prachtige kist die helemaal gerenoveerd wordt, en natuurlijk verkoop van allerlei attributen voor de liefhebbers.

Uiteraard werden de motoren van diverse kisten warm gedraaid om vervolgens het luchtruim in te vliegen waaronder de Fokker D.21 “229” die een geweldige show gaf, en voor het eerste maal vliegend aan het grote publiek werd getoond.

Daarbij  komen ook de  toestellen van Leystad de “Vroege Vogels” de Fokker Foundation met hun Fokker S-11 instructors en “Vliegend Museum Seppe” naar het vliegveld van Hoogeveen.

Het evenement duurt nog tot 17.00, kaartjes kunnen ter plekke aangekocht worden via de scan of via https://shop.ikbenaanwezig.nl/…/event/evw-historic-heroes

Foto’s: Paula Bansema

Een gedachte over “Evenement Historic Heroes van Egmond Vintage Wings vandaag van start op het vliegveld Hoogeveen

  • Wat een draak van een stukje is dit weer.
    Is er nou niemand bij jullie die de Nederlandse taal een heel klein beetje beheerst?
    Het is werkelijk tenenkrommend.

Geef een reactie