Amusement

Uitslag prijsvraag Dire Straits in de Tamboer

Hoogeveen – Wij hebben vorige week in samenwerking met De Tamboer een prijsvraag online gezet. Hierbij maakte u kans op 2 kaartjes voor het concert op 27 mei. Wij vroegen in de prijsvraag: Chris White is een Engelse Jazz/Rock saxofonist, in welke periode toerde hij mee met de Dire Straits? Het antwoord van deze vraag was in de periode van 1985 tot 1995. 

De winnaar van de kaartjes is geworden: Margriet Westrik uit Hoogeveen.

Over de Dire Straits

Voor de vele trouwe fans leek het even alsof de wereld ten einde kwam, toen The Dire Straits in 1995 bekend maakten niet langer te zullen optreden. Maar de razend populaire rockformatie is nog steeds springlevend, dankzij de bevlogenheid van die vele muziekliefhebbers. Want de roep om de liedjes uit het muzikale Dire Straits universum is onverminderd groot, zelfs bij de jongere generaties. Dire Straits bandlid Chris White geeft samen met zes topmuzikanten gehoor aan die oproep met The Dire Straits Experience. Sultans Of Swing, Money For Nothing, Private Investigations, ze komen allemaal voorbij. The legend is alive!

Met ongeëvenaarde muzikale klasse komt de muziek van The Dire Straits op authentieke wijze opnieuw tot leven. De nieuwe formatie is een ijzersterke verzameling van muzikaal talent. Zo is zanger Terence Reis volgens Chris White de enige die de vocale en instrumentale kwaliteiten van oud-Straits frontman Mark Knopfler kan evenaren. En dan ligt de lat dus metershoog. Maar ook de andere bandleden hebben een muzikale cv om u tegen te zeggen, ze werkten samen met grootheden als Paul McCartney, Eric Clapton, David Bowie, Mick Jagger, Tina Turner en Mike Oldfield.

Ervaar zelf hoe de muziek van één van de meest creatieve en unieke rockbands herleeft met The Dire Straits Experience!

Niet gewonnen? Niet getreurd kaartjes zijn nog verkrijgbaar via: tickets de Tamboer

Fotograaf: Steve van Stappen

Geef een reactie