Algemeen

Ontwerper logo Regionieuws Hoogeveen heeft de strijd verloren van die vreselijke ziekte

‘Deze topper is aan een nieuwe reis begonnen. Altijd positief en vrolijk, de wereld heeft veel aan je te danken.’

Peter Kroezen.

Met deze woorden maken kameraden en familie wereldkundig dat op 48-jarige leeftijd Peter het heeft verloren van die vreselijke ziekte kanker.

’t is wat het is

Ook Regionieuws Hoogeveen heeft veel te danken aan Peter. Naast videograaf was Peter namelijk ook grafisch vormgever. In die hoedanigheid heeft Peter dan ook het logo ontworpen voor deze site.

Toen het oude Regio Hoogeveen uit de lucht ging moest er in een zeer beperkte tijd een nieuwe site worden ontwikkeld. En hier hoorde ook een nieuw en fris logo bij. Maar omdat Regionieuws Hoogeveen een vrijwilligers organisatie is moest dit met een gesloten beurs. Peter is benaderd door een vrijwilliger of hij dit kon regelen en dan ook nog eens in een kort tijdsbestek. Hij heeft hier geheel de vrije hand in gehad.  En dit resultaat is tot op de dag van vandaag  te zien. Door dit logo zal Peter altijd blijven voortleven op Regionieuws Hoogeveen, maar ook bij veel mensen die Peter kenden.

Wij wensen als bestuur en vrijwilligers iedereen die Peter kennen veel sterkte voor nu en de toekomst.

Omdat het voor de kameraden die de uitvaart regelen van Peter ondoenlijk is om alle vrienden, kennissen en klanten te benaderen hopen ze door onderstaande uitnodiging zoveel mogelijk mensen te bereiken. 

 

Geef een reactie