Algemeen

Diamanten bruidspaar Andries en Alie Klok-Ter Meer

Hoogeveen – Op 25 januari 2022 zijn Andries en Alie Klok 60 jaar getrouwd. Een blijde dag voor hen en hun kinderen, klein- en achterkleinkinderen. Namens de Gemeente Hoogeveen heeft Burgermeester Karel Loohuis middels beeldbellen de felicitaties overgebracht.

Andries Klok is geboren op 14 februari 1932 in Schuinesloot. Hij groeide hier op en ging hier naar de lagere school. Omdat er niet doorgeleerd kon worden, vond hij hier ook een baan. Na enige jaren verkaste hij naar Kadoelen, nabij Vollenhove. Daar ontmoette hij zijn toekomstige vrouw Alie ter Meer. Zij is op 15 oktober 1936 in Kadoelen geboren en is na haar lagere school aan het werk gegaan als hulp in de huishouding.

Omdat Andries in Hoogeveen bij Philips aan het werk kon, zijn ze na hun trouwen gaan wonen aan de Asterstraat in Hoogeveen. Ook hun vier kinderen zijn hier geboren. Het gezin breidde zich door de jaren heen uit door huwelijk en geboortes van klein- en achterkleinkinderen. Veel reden tot dankbaarheid! Naast gezin en werk waren beide volop actief in de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) en deden graag vrijwilligerswerk.

Vanuit de Asterstraat zijn zij 10 jaar geleden verhuisd naar een appartement aan de Alteveerstraat. Nu wonen zij sinds een jaar beide in de Westerkim. Ze zijn blij dat er nu voor hen gezorgd wordt en hopen daar samen verder oud te worden. Met hun kinderen zijn zij dankbaar dat God hen op hun levensweg altijd heeft geleid en leggen ook de toekomst vol vertrouwen in Zijn zorgende hand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen