Amusement

Seizoenafsluiting jamsessie op het terras bij café de Lijst

Hoogeveen – De zomer is metrologisch met zijn laatste weken bezig, en dat betekend ook de laatste jamsessie op het terras bij café de Lijst voor deze zomer vrijdag 31 augustus.

Liefhebbers van jamsessies hoeven overigens niet zonder deze sessies  te doen, de Jamsessies gaan iedere laatste vrijdag van de maand gewoon door in café de Lijst. De Lijst Jamsessie heeft als opzet om zonder drempel muziek te kunnen maken ongeacht niveau of ervaring. Bespeel je een instrument, zing je, dans je of luister je graag naar muziek kom dan gezellig langs en speel mee.

Danny Jansen en Rob Niemarkt zijn de muzikale motor achter deze sessie. Beide heren hebben jarenlang ervaring in de muziekscene en zijn goed in staat om deze avond te begeleiden.
Omdat niet iedereen een band heeft is er een vaste groep muzikanten die de sessie muzikaal begeleiden. De vaste sessieband bestaat uit een drummer Stefan Kruise, bassist Bart-Jan Schinkel, toetsenist Anton Strijks en twee gitaristen Rob en Danny.
De backline (zangsinstallatie, microfoons, monitoren) is geregeld, ook staan er instrumenten (drums, gitaren, bas en toetsen). Uiteraard is het ook mogelijk om met een eigen instrument te komen, graag zelfs…
De Jamsessie is elke laatste vrijdag van de maand van 21.00 uur tot 01:00 uur.

Geef een reactie