Algemeen

140 jaar van Gogh schilderworkshops

Hoogeveen-De kunstroute Hoogeveen organiseert naar aanleiding van “140 jaar van Gogh”, een 10 tal gratis schilderworkshops.
Deelname is voor iedereen vanaf 14 jaar en ouder.
De kunstroute schilderworkshops worden begeleid door Maaike Schonewille en Geert Oldenbeuving.
Volgend jaar 2023  word gestart met het geven van gratis schilderworkshop in het kader van  “Vincent van Gogh” en zoeken naar de “Nieuwe van Gogh”.

De workshops is bedoeld voor de mensen om op weg te helpen met het schilderen.
De opzet is dat de mensen thuis een schilderij maken, tijdens de workshops 2 uur durend, krijgen de mensen uitleg en tips voor het maken van hun schilderij.

Voor deze schilderworkshop is geld aangevraagd uit het subsidiepotje voor Van Gogh activiteiten  zodat deze schilderworkshop gerealiseerd kunnen worden met daarbij de schildersattributen zoals kwasten, schildersdoeken, basispakketje verf en de locatie voor de deelnemers die zich hebben opgegeven voor het schilderworkshop.

Men kan zich opgeven bij Geert Oldenbeuving via 0528-263748 of per mail info@kunstroutehoogeveen.nl
Er is plek voor totaal 100 personen en zal verdeeld worden over 10 schilderworkshops, de eerste workshop zal op 16 januari van start gaan.

Alle werken die zijn gemaakt tijdens de schilderworkshop worden tentoongesteld tijdens de grote Vincent van Gogh expositie in september 2023.


Geef een reactie