SONY DSC
Amusement

Het Podium programmering 21 oktober t/m 4 november

COMEDYNIGHT |Vrijdag 21 oktober | 20.30 uur | cabaret/comedy

WEGENS SUCCES: EEN NIEUWE COMEDYTUNES COMEDYNIGHT IN HOOGEVEEN. WANT ER VALT NOOIT GENOEG TE LACHEN

Plof lekker neer op een stoel in ons Comedycafé en geniet van een avond vol humor. Drie van de beste Nederlandse comedians en een MC vuren in hoog tempo de meest absurde, hilarische verhalen op je af. Na een avondje Comedytunes sta je weer helemaal ontspannen en opgeladen buiten.

De line-up:
Gerrie Smits

Comedian Gerrie Smits is een Brabander in hart en stembanden. Al vele jaren is hij door het hele land te zien op de diverse comedypodia. Deze verhalenverteller en filosoof heeft binnen no time de gunfactor van de zaal te pakken. Als comedian geeft Gerrie je het gevoel dat je ontspannen achterover kunt leunen, maar ook op het puntje van je stoel wilt zitten. Met een enorme dosis valse bescheidenheid geeft hij je een hilarisch maar ook spannend inkijkje in zijn leven. Zijn jeugd, zijn liefde, zijn dochter en andere herkenbare thema’s. Hierbij balanceert hij zorgvuldig tussen kwetsbaarheid en hilariteit.

 

Johan van Gulik

Deze ras-Amsterdammer is een fenomeen op het podium. Bij elke show van Comedytunes laat hij de zaal gieren van het lachen. Is het een grap over vogelgriep of dat zijn vader de befkeizer is van de Heerengracht of een vakantie naar Bali? Het liefste wil je dat Johan nooit meer ophoudt. Johan is een comedian die vaak te zien is in Comedy Cafe Amsterdam.

 

Arjan Kleton

Sinds zijn succesvolle debuut Met de fles grootgebracht werd cabaretier/barkeeper Arjan Kleton door velen ‘Nederlands grappigste barman’ genoemd. Achter de bar heeft Arjan in de loop der jaren veel mensen een leuke avond bezorgd. En dat is ook precies wat hij zijn publiek wil bieden als comedian. Geen pretentieus gelul, maar gewoon een leuke avond! Van zijn eigen ouders tot veel te jonge studentes en van bekende Nederlanders tot zijn eigen vrienden, hij (ob)serveerde ze allemaal van achter de bar. Op het podium serveert Arjan zijn publiek een mix van herkenbare verhalen, snelle publieksinteractie, persoonlijk drama en vooral veel grappen.

 

Tom Sligting

Tom is één van de eerste comedians in Nederland. Deze geboren komiek met Amsterdamse tongval heeft heel wat vlieguren gemaakt op verschillende podia door het land. Tom heeft een meesterlijke mimiek en een zeer vlotte babbel. Elke keer is het een feestje als Tom in de line-up staat bij Comedytunes.

Voor tickets en info: www.hetpodium.nl

 

DEVILLE, MET SUPPORT ACT CARSON Zaterdag 22 oktober| 20.30 uur | muziek

DEVILLE_Het-Podium_fotograaf-Tobias-Annerfeldt-scaled

GEWAPEND MET AANSTEKELIJKE ENERGIE EN EEN AUTHENTIEKE FUSIE VAN ROCK, METAL EN STONER KOMT DE HEAVY ROCKBAND DEVILLE NAAR HET PODIUM!

Sinds 2004 heeft Deville vijf albums uitgebracht, stonden ze 400 keer op verschillende podia en festivals in heel Europa en de Verenigde Staten en deelden ze het podium met grote acts als Red Fang, Torche, Mustasch, Truckfighters en vele anderen. Dit jaar heeft Deville grote ambities. Met drummer Michael Ödegården, die zich in 2019 aansloot, gaan ze op tour door Europa. Om de woorden van de band zelf te gebruiken: de muziek van Deville is ‘like a rock and metal punch right in your face!’ Wij kunnen niet wachten tot 22 oktober!

Support act: CARSON

Maak je klaar voor de massieve muur aan geluid van het energieke, psychedelische stoner rock trio Carson! Hun aparte muzikale stijl brengt een boeiende, energieke live show.

Voor tickets en info: www.hetpodium.nl

 

LAURENCE JONES | Tour 2022    Vrijdag 4 november | 20.30 uur | blues / rock


GRIJP JE KANS OM DE ‘TOEKOMST VAN DE BLUES’ IN LEVENDE LIJVE TE ZIEN IN HET PODIUM.

Gitaarvirtuoos Laurence Jones heeft zich op jonge leeftijd razendsnel ontwikkeld tot één van de beste gitaristen van het Vereniging Koninkrijk. Laurence en zijn band toerden al met artiesten als Sir Van Morrison, Sir Ringo Starr, Joe Bonamassa, Status Quo, Buddy Guy, Jeff Beck, Johnny Winter en Kenny Wayne Shepherd. Hij won drie jaar op rij de Young Artist of the year in de Britse Blues Awards, werd al opgenomen in de Britse Blues Hall of Fame en behoort volgens Music Radar tot de Top 10 Beste Bluesgitaristen ter wereld van dit moment! Niet gek, op 30-jarige leeftijd…

Ook bluesfanaat Johan Derksen is groot fan en noemde hem de “jonge Eric Clapton”. Hij nodigde Laurence meerdere malen uit bij Veronica Inside en op het Holland International Blues Festival. En op het Bluesfestival in De Tamboer stond Laurence Jones voor een uitzinnig publiek.

Voor tickets en info: www.hetpodium.nl

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: