Artiestenavond in het Des gebouw goed bezocht

Hoogeveen – Het Des gebouw stond zaterdag avond bol van Nederlandse artiesten. Jeroen Oelen zelf wonend in Hoogeveen organiseerde deze avond voor iedereen die liefhebber is van het Nederlandse lied. De entree was gratis en de zaal was open vanaf 19:30 uur.

Op deze avond traden onder andere op, Duo Foxwild, Arie Pater, Zangeres Anita, Miranda & the Music Boys, Jouke Klein, Johan Tol, Duo Second-out en natuurlijk Jeroen Oelen zelf. De zaal zat van voor tot achter goed gevuld. De gezelligheid was buiten bij aankomst van het Des Gebouw al goed te zien. Mensen stonden gezellig buiten te praten en een sigaret te roken.

Binnen was gelijk de muziek uit de achterste zaal al te horen. De sfeer zat er goed in en mensen waren erg blij dat ze weer lekker een avondje uit konden. Er waren diverse polonaises te zien deze avond. Ook werd de dansvloer goed gebruikt door de aanwezige mensen. Ook was er een lootjes wedstrijd waar leuke prijzen te winnen waren. De avond was mede mogelijk gemaakt door De Gier bloemen, Car Outlet en en Bloemenshop Erwin.

Jeroen mag terug kijken op een feestelijke avond, en wie weet word deze avond nog wel vervolgd door nog een leuke avond. Deze avond is in elk geval bij  het publiek goed ontvangen.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord