Gezondheid

Speeddate (informatieavond) vrijwilligers EHBO

Hoogeveen – Zoals waarschijnlijk bij iedereen bekend is, is er sprake van personeelsschaarste onder de hulpverleners (EHBO’ers, verpleegkundigen en artsen) ook op evenementen. Er zijn organisaties die hun evenement moet afblazen omdat er geen hulpverleners beschikbaar zijn of organisaties moeten dergelijke aanpassingen doen en zich in allerlei bochten wringen om te kunnen voldoen aan de vereisten conform de vergunning. 

Ook binnen D.M.E.S. wordt het steeds lastiger om aan de grote vraag te voldoen. En daarom willen zij graag mensen enthousiast maken om ook als hulpverlener op een evenement aan de slag te gaan. Dutch Medical Event Service is een Hoogeveense organisatie welke zich inzet voor de zorg op evenementen.
Zij zijn verantwoordelijk voor de medische zorg bij tal van evenementen in onder andere Drenthe en Groningen.

Om men kennis te laten maken met de evenementenhulpverlening organiseert D.M.E.S. op vrijdag 16 september een speeddate/kennismakingsavond. Ze geven een kijkje in de keuken, laten zien met welk materiaal ze werken en onder genot van koffie/thee en wat lekkers vertellen de medewerkers u graag waarom het evenementen leven zo mooi is.

Vanaf 19:30 uur bent u van harte welkom aan de Stoekeplein 4 te Hoogeveen waar ze klaar staan om al je vragen te beantwoorden. Ook kunt u informatie krijgen over de diverse opleidingen en workshops die D.M.E.S. te bieden

Geef een reactie