Hulp gezocht voor operatie Hulphond in opleiding Charlie

Hollandscheveld – Miranda Hooge uit Hollandscheveld stuurde onze redactie de onderstaande hulpvraag in. Door diverse ziektes en omstandigheden moet de hond Charlie een operatie ondergaan. Helaas is het gezin niet bij machte deze operatie te betalen. Zie onderstaand bericht. 

Wij zijn een gezin met 2 kinderen en hulphond in opleiding Charlie. Waarvan onze oudste de Diagnose autisme heeft. Ik zelf heb nadien ook de diagnose Autisme gekregen. Vanaf de geboorte van onze oudste zoon lopen we eigenlijk al in de hulpverlening. Jarenlange trajecten hebben we achter de rug tot een gezinsopname aan toe. Eigenlijk is er niet iets wat ons en onze zoon eigenlijk echt geholpen heeft. Tot we onze hond Charlie kregen. Deze wilden wij laten opleiden tot hulphond, alleen was dit voor ons niet te betalen. Aangezien mijn man de enigste kostwinner is en ook nog eens de diagnose ms heeft.

Toen was daar een hele lieve stichting die er voor gezorgd heeft dat wij met Charlie de opleiding konden gaan starten.

Al ruim 2 of zelfs 3 jaar gaat mijn man samen met onze oudste zoon iedere dinsdagavond naar de opleiding. Dat is het mooiste, onze zoon word betrokken in de opleiding en Charlie word op de behoefte van onze oudste zoon opgeleid.

Nu liep Charlie mank en ben ik met haar naar de dierenarts geweest, daar bleek dat Charlie een groot stuk bot los heeft liggen in haar linker voorpoot. Ze mag nu niet meer naar de training en moet geopereerd worden. Wij hadden wel verwacht dat dit duur zou zijn, maar zo duur niet. Doen wij het niet zal Charlie de opleiding niet af kunnen maken en zal hij pijn aan zijn pootje blijven houden. Onze zoon is ontroostbaar, die is bang voor de operatie, maar ook bang als we het niet doen. Charlie is zijn grote steun en toeverlaat.

Wij vragen niet snel iets en proberen altijd een oplossing te vinden, maar op dit moment zijn we wel een beetje radeloos! Hebben ook wel gevraagd of we het in termijnen mogen betalen, maar dat kan alleen in 3 keer, dat is voor ons niet te doen, dat zou nl betekenen dat we bijna 500 euro in de maand af moeten lossen! Vandaar dat wij het op deze manier proberen, alle kleine beetjes zijn meegenomen!

klik op deze link om te doneren

Update: 

Lieve allemaal, hierbij een update over Charlie. Dinsdag ben ik met haar bij de orthopeed geweest. Die had her vermoeden dat Charlie artrose had en dat er nog een tweede operatie nodig was. Het beste was haar zo snel mogelijk te opereren zodat ze ook konden zien wat de verdere schade was. Toen kreeg ik dinsdagmiddag ineens een telefoontje. Er waren mensen die graag anoniem willen blijven maar die Charlie wel heel graag wilden helpen. Gisteren kon Charlie gelukkig al geopereerd worden! De operatie is gelukkig goed gegaan en er is geen tweede operatie nodig! Wat een opluchting en wat een emoties! Ook bij Delano! Wij zijn super dankbaar dat dit mogelijk gemaakt is! Geen worden en en geen tranen kunnen beschrijven wat dit voor ons betekend🥰🥰🥰 Het gedoneerde geld is natuurlijk wel naar Charlie gegaan, zodat de kosten voor deze mensen zo laag mogelijk zijn. En wij laten de markt zaterdag wel doorgaan en de lootjes gaan we natuurlijk ook gewoon verkopen, die opbrengst gaat dan naar de mensen die dit mogelijk gemaakt hebben,  zodat deze mensen het mogelijk kunnen maken nog veel meer mensen te kunnen helpen met bepaalde dingen!!

 

Ik wil iedereen uit de grond van mijn hart en namens mij, mijn man en onze jongens bedanken voor de donaties en medeleven! Wat een lieve reactie hebben wij gekregen!

We hopen op een spoedig herstel van Charlie en dat ze maar snel weer de oude word!

Deel dit bericht!

Geef een antwoord