Topploegen op Huys Talent Cup 2022!

De komende editie van de Huys talent Cup kent een prachtig affiche. Toernooidirecteur Dick Treur is zeer in zijn nopjes met de clubs die op zaterdag 18 juni 2022 op de velden van vv de Weide zullen strijden om de toernooiwinst.

‘We hebben topploegen weten te strikken. Op papier is dit het sterkste deelnemersveld ooit’, blikt Treur vooruit. vv de Weide komt naar eigen zeggen met een sterk team. ‘De verwachtingen bij de Hoogeveeners zijn hoog’, zegt Treur.’ ‘Bijna alle ploegen die we benaderden, wilden graag komen. Dat komt doordat we een goede naam hebben opgebouwd.,

Met het vastleggen van de KNVB MO12 gaat een lang gekoesterde wens van de organisatie in vervulling. Treur: ‘De KNVB is vaker benaderd, maar hadden zo hun redenen om niet aan onze uitnodiging gehoor te geven. Nu komen ze graag naar de Huys Talent Cup.

Naast deze ploeg bestaat het deelnemersveld uit FC Emmen, Rohda Raalte, ATC’34(Alkmaar), HVV Hollandia(Hoorn), GVAV-Rapiditas(Groningen), Go-Ahead Kampen, de Weide, Hoogeveen, HZVV, Heerenveen, Unicum (Lelystad), Voetbalacademie Parkstad(Veendam), Achilles 1894(Assen), LTC(Assen), CVV Achilles Enschede, FC Burgum, SV Genemuiden, ATC’65(Hengelo), LAC Frisia(Leeuwarden), FC Meppel, SV Orion(Nijmegen), CSV’28(Zwolle), Quick 1888(Nijmegen) en de KNVB MO12 Noord/Oost.

We mogen trots zijn op dit sterke deelnemersveld met clubs uit zes provincies’, stelt Dick Treur tevreden vast.

Geef een reactie