Algemeen

Feest: Tweemaal 40 jaar in dienst! bij Van Venrooy

Hoogeveen – Niet één, maar twee collega’s die alweer 40 jaar in dienst zijn bij Van Venrooy Dakbedekking. Jan Groote en Luck Kip hebben beiden deze mijlpaal bereikt in april 2022. Dat mocht en kon weer gevierd worden! ’s Middags hebben we met elkaar daarom een gezellige receptie gehad en hierbij hebben de heren het Gouden jubileum Van Venrooy Speldje, een bloemetje en een enveloppe met inhoud overhandigd gekregen. Ook onze personeelsvereniging heeft Jan en Luck in het zonnetje gezet, met wederom een enveloppe met inhoud. Naast deze jubilea werd ook nog even stilgestaan bij een 25-jarig jubileum van een derde collega. Het is fijn om te zien dat dakprofessionals jarenlang aan ons bedrijf verbonden blijven.

Jan Groote en Luck Kip zijn sinds 1982 aan de slag als dakdekker en hebben zowel de diverse ontwikkelingen en innovaties in de dakenbranche als die bij Van Venrooy mogen meemaken. Als zeer ervaren leermeesters hebben ze ook vele collega’s de fijne kneepjes van het vak bijgebracht.  Beiden worden  zeer gewaardeerd, zowel bij collega’s als ook bij klanten. “Beschouw het dak al ware het je eigen dak” is een credo die door deze twee heren altijd uitgedragen wordt. Jarenlang hebben ze zich o.a. ingezet voor het vlotjes laten verlopen van onze projecten, het perfect en adequaat oplossen van de storingen voor onze onderhoudsdienst en het geven van waardevolle adviezen, tot grote tevredenheid van onze klanten.

Van Venrooy is trots om zulke toppers in dienst te hebben. Wij feliciteren Luck en Jan van harte met hun jubilea en bedanken hen voor de inzet en jarenlange betrokkenheid bij de organisatie. Ook wensen wij Luck (die per 1 mei a.s. met pensioen gaat) het allerbeste en een goede invulling van al zijn vrije tijd.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: