Wie maakt de origineelste plankingfoto in aanloop naar de recordpoging op 27 april

Noordscheschut – Met nog een aantal weken te gaan voor de wereldrecord planking in Noordscheschut komen de organisators met een leuke fotoactie. De opdracht is heel makkelijk: maak de origineelste en leukste plankingfoto en stuur die naar De Soete Suickerbol. Hiermee maak je kans op een heerlijke foto taart met je eigen planking foto erop! De actie eindigt op woensdag 20 april.

Het doel is om in Noordscheschut het wereld record planking te gaan verbreken! En wel op  Koningsdag 27 april. Dick Bosman en kornuiten hopen dan op meer dan 1600 mensen die om 14.00 uur op sportpark de Meulenwieke  in Noordscheschut  2 minuten plat gaan.

Deze poging gaat lukken

Deze poging om het record van de King George V School in Hong Kong uit Japan met 1549 mensen te verbreken, komt 10 jaar na de eerste poging. ”We kwamen net 936 mensen te kort om  wereldrecord planking te laten slagen. Daarom proberen we het 10 jaar later nog een keer. Want veel mensen die toen meededen zijn inmiddels nu papa/opa/mama/oma/tante of oom geworden en kunnen nu de gezinsuitbreiding meenemen zodat we makkelijk aan het aantal moeten kunnen komen.’ volgens Dick. Natuurlijk zijn mensen die 10 jaar terug niet konden nu van harte welkom om het euforische gevoel te ervaren als je 2 minuten aan planking hebt meegedaan.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord