Zakelijk

Anytime Fitness en Coop kleuren Hollandscheveld paars en oranje!

Het nieuwe jaar betekent voor veel mensen maar 1 ding: Goede voornemens! De één wil gezonder gaan eten terwijl de ander meer tijd voor zichzelf vrijmaakt. Eén van de meest voorkomende voornemens is het beginnen met sporten.

In Hollandscheveld hebben de Coop en Anytime Fitness de handen in een geslagen om deze voornemens waar te maken! Met de passie die Anytime Fitness heeft voor sport en de Coop die gezondheid voorop zet, zit je al snel op het juiste adres. Gemak, plezier en persoonlijk zijn de pijlers van de sportclub. ”Wij willen ervoor zorgen dat mensen het sporten volhouden. Doordat wij voor elk lid een persoonlijk profiel geven waar we nauwkeurig de progressie, trainingen en de voeding in bijhouden, is geen doel te groot om te behalen. Zo zorgen wij ervoor dat de leden het sporten gemakkelijk volhouden.”

De toppers van de Coop twijfelde geen moment en speelden hier direct op in. De samenwerking met de Coop komt in een periode waarin Nederland weer open gaat, een ideaal moment om weer actief te worden, een abonnement af te sluiten en gezond eten in te slaan. Zo krijg je bij inschrijving namelijk een sport gerelateerd boodschappenpakket van de Coop in Hollandscheveld ter waarde van €30,-!

Geef een reactie