Amusement

Comedytalent Kasper Van Der Laan In De Tamboer Met Bejubelde Debuutshow

Hoogeveen – Vrijdag 4 februari speelt comedytalent Kasper van der Laan zijn bejubelde debuutshow 1 kilo om 20.15 uur in Theater De Tamboer. Kasper deelt zijn unieke kijk op onze leefwereld met het publiek en stelt zichzelf vragen als: waarom doen we dingen zoals we ze doen, waarom zijn dingen zoals ze zijn? En hoe komen we verder? Kasper is onvoorspelbaar, absurd en ongekend grappig. Kaarten voor zijn show 1 kilo zijn te koop via detamboer.nl.

Comedytalent

In 2013 deed Kasper van der Laan mee aan het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en won hij in de finale de publieksprijs. Hij werd in 2014 als aspirant-lid toegevoegd aan het collectief van Comedytrain en sinds 2015 is Kasper officieel lid. Sindsdien is hij af en toe te zien in comedyclub Toomler te Amsterdam.

In 2015 was Kasper één van de cabaretiers in de onelinershow Padoem Patsss van BNN en het daaropvolgende jaar presenteerde hij het VARA-programma Rambam. Tevens maakte Kasper deel uit van het cabaretteam van Spijkers met Koppen en schrijft hij voor Dit Was Het Nieuws.

In 2018 won hij de publieksprijs van het Leids Cabaret Festival. Daarnaast is Kasper dikwijls spreker op bedrijfsevenementen en congressen, waar hij een bron van inspiratie is als humoristische Inspirational and Motivational Speaker. De pers is laaiend enthousiast over hem. Hij werd door het NRC uitgeroepen tot “cabaretsensatie van het jaar” en door De Volkskrant verkozen tot “Comedytalent van 2019”. Fotocredits: Aisha Zeijpveld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen