Marc van Meel vertrekt aan einde seizoen bij v.v.Noordscheschut

Noordscheschut – Marc van Meel vertrekt na het lopende seizoen bij v.v. Noordscheschut. De in Groningen woonachtige hoofdtrainer is dan in totaal 4 seizoenen actief geweest bij de dorpsclub.
Van Meel:”4 seizoenen Noordscheschut hebben mij veel plezier en waardering gebracht. Ook ben ik erg trots op de prestaties die we samen met de staf en spelers hebben behaald. Hoogtepunten zijn de 2 periodetitels en de finale plaatsen in het Protos Weering zaalvoetbaltoernooi. Ondanks de mooie momenten ben ik toe aan een nieuwe uitdaging”.
Van Meel en v.v. Noordscheschut kunnen terugkijken op een zeer succesvolle samenwerking. Mede door zijn inbreng, passie en gedrevenheid voetbalt het 1e elftal voor het eerst in haar historie in de hoofdklasse. Ook in zijn rol van HJO bovenbouw kan hij binnen de club op veel waardering rekenen.
Hoewel bestuur en spelers de samenwerking graag hadden voortgezet, is er ook begrip voor de keuze van van Meel om zijn aflopende contract niet te verlengen.
De club is Marc zeer erkentelijk wat hij samen met staf en spelersgroep heeft bereikt en wenst hem alle goeds toe bij het vinden van een nieuwe uitdaging.
Bestuur en technische commissie gaan de komende periode in samenspraak met staf en spelersgroep op zoek naar een geschikte opvolger van van Meel.
Deel dit bericht!

Geef een antwoord