De Tamboer start kaartverkoop met onder andere Candy Dulfer

Hoogeveen – Vandaag start de kaartverkoop voor het nieuwe theaterprogramma van De Tamboer, voor de maanden september, oktober en november. Onder meer Candy Dulfer, Snelle, James Bond, Pé & Rinus, en Brandweerman Sam reizen af naar Hoogeveen. Het complete programma bekijken en kaarten bestellen kan via detamboer.nl

Voorstellingen september t/m november in de verkoop

Nieuwe voorstellingen

Het theaterprogramma bestaat voor een groot deel uit nieuw geboekte voorstellingen, zoals My Brainbox met Jan Akkerman, de landelijke première van Bartho Braat en Maurice Mulderij, het Noordpool Orkest met James Bond in Concert, Back To The Country, Pé & Rinus, Imagine: The John Lennon Songbook, Candy Dulfer, The Sound of Musicals en Handsome Poets. Daarnaast staan er in oktober en november een aantal door corona verplaatste voorstellingen op het programma, die al eerder in de verkoop gingen: Ruud Hermans, Sanne Wallis de Vries, Paul Haenen, Wibi Soerjadi en meer.

Tot en met november

De Tamboer kiest er bewust voor om alleen de voorstellingen van september, oktober en november te verkopen. “We willen de actuele ontwikkelingen rondom het virus en regelgeving afwachten,” legt directeur Pieter-Bas Rebers uit. “Pas wanneer we meer duidelijkheid hebben over hoe het theaterseizoen eruit gaat zien, zullen we de verkoop van de overige maanden starten. Maar net als de artiesten snakken ook wij natuurlijk weer naar gevulde zalen!”

De verwachting is dat het programma vanaf december in oktober in de verkoop zal gaan. Ook op het gebied van testen voor toegang is de kans groot dat er iets verandert. “Op dit moment hanteren we nog 1,5 meter afstand in de zaal. Daardoor kunnen we maar een klein aantal bezoekers ontvangen. Wanneer de overheid besluit om per 20 september de CoronaCheck-app te verplichten bij theaterbezoek, betekent dat ook dat we weer meer bezoekers mogen ontvangen per voorstelling.”

©carinverbruggen.com
Deel dit bericht!

Geef een antwoord