Robert de Vries  uit Hoogeveen loopt mee met 2e editie van de Hartstocht

Hoogeveen – Zaterdag 10 april is de tweede editie van de Hartstocht; dé wandeling van 2021, voor een gezond hart voor iedereen. Alle deelnemers dragen hun steentje bij om geld in te zamelen voor hartonderzoek, voor een gezond en kloppend hart voor iedereen. De gezonde levensstijl die de Hartstichting met dit initiatief aanmoedigt, is helemaal in lijn met de missie van Fitbit om de wereld gezonder te maken en de kans op hart- en vaatziekten te verkleinen.

Fitbit motiveert en inspireert mensen om een gezonder en actiever leven te leiden. Niet alleen door inzichten te geven in de gezondheid door middel van de producten en diensten, maar ook door initiatieven zoals deze aan te gaan. Naast het beschikbaar stellen van een aantal Fitbit-producten voor deelnemers van de Hartstocht, doen ook bekende Fitbit-ambassadeurs Josine Mooij (HerHealth) en Robert de Vries  uit Hoogeveen (Robert Devrix) mee om zoveel mogelijk geld in te zamelen en daarbij het belang van hartonderzoek onder de aandacht te brengen.

Beide ambassadeurs hebben een team opgezet, waarbij iedereen zich vrijblijvend kan aansluiten. Er zijn wandelafstanden beschikbaar van 5, 10, 15, 20 of 30 km. Gewoon vanuit je eigen huis en absoluut coronaproof.

Robert:

“Yes! 10 april is het zover, de 2e editie van de Hartstocht. Aangezien er een aantal mensen die dicht bij mij staat kampt met hartproblemen doe ik ook dit keer weer mee! Voor mij is het des te belangrijker om de Hartstichting te steunen om geld in te zamelen voor de nodige onderzoeken en een gezond(er) leven te stimuleren.

Tijdens de vorige editie (oktober 2020) liep ik 60km. Niet alleen omdat ik graag gekke dingen doe, maar ook om mezelf uit te dagen die extra mile te gaan. Deze editie is dat anders en zal ik 15km afleggen. Waarom hoor ik je denken? Nou, deze editie is het mijn doel om zoveel mogelijk mensen te motiveren om ook mee te lopen met dit wandelevenement. Door het kleinere aantal kilometers hoop ik dat meer mensen meedoen.

Laten we er samen voor gaan en loop met mij mee. Want zeg nou zelf: samen lopen is toch altijd leuker dan alleen? Vooral in deze tijd! Doe jij mee? Sluit je aan bij mijn team ‘Robert by Fitbit’ of sponsor mij om samen zoveel mogelijk geld op te halen voor hartonderzoek via www.hartstocht.nl/robert-by-fitbit. Tot de 10e!

 

Josine:

“Ik doe mee met de Hartstocht omdat dit me persoonlijk raakt. Vorig jaar april werd ik onverwachts getroffen door een hartinfarct. Mijn linkerkransslagader was bijna volledig verkalkt, iets wat ik op mijn 38ste en jong, fit en slank totaal niet zag aankomen! Maar niet alleen ik, ook mijn ouders zijn beide, op 57 en 64 jarige leeftijd, getroffen door een infarct. Terwijl ook zij gezond leven, een goed cholesterol hebben en fit zijn.

Het is bij ons dus waarschijnlijk een erfelijke aandoening aangezien mijn beide opa’s ook op vrij jonge leeftijd zijn getroffen door een infarct. Omdat ik zelf een zoontje van 2 jaar oud heb baart dit mij uiteraard zorgen, dus de motivatie om geld op te halen voor de Hartstichting voor onderzoek is groot! (lees het hele verhaal op https://www.hartstocht.nl/hartsverhaal-josine )

Ik hoop natuurlijk dat veel mensen zich bij mij aansluiten en meelopen op 10 april. Je kunt tijdens de Hartstocht vanuit je eigen locatie lopen en je eigen afstand bepalen! Dus sponsor of sluit je aan bij mijn team ‘Josine by Fitbit’, om zo samen geld op te halen voor de Hartstichting!”

 

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord