Corona Bloemen actie van Stichting actief samenleven

 

Op de foto Leo Molendijk, vrijwilliger en lid van het schaduw-bestuur van Stichting Actief Samenleven. Leo beet vandaag de spits af van de Corona bloemenactie

20 boeketten stonden op hem te wachten bij Benfleuri, de bloemen winkel in winkelcentrum de Wielewaal, om weggebracht te worden tijdens de Corona Bloemen actie.

Vorige week konden mensen ouderen nomineren die direct en indirect geraakt waren de Corona Virus of ouderen die zich kwetsbaar of eenzaam voelen.

 

Massaal is er gereageerd op deze actie.

 

Dankzij donaties van € 250.- van Media2Net, Pro-Vision AV, Schildersbedrijf Michel van Essen, Tapijt & Slaap toko Hoogeveen en Stichting Actief Samenleven gaan maar liefst de komende dagen 130 boeketten worden bezorgd bij ouderen die direct of indirect getroffen zijn door het Corona Virus waarbij eenzaamheid en kwetsbaarheid ook een grote rol spelen.

 

Bernhardus Annen van Benfleuri en Sam de Gier van Bloemhandel de Gier hebben de handen ineen geslagen en leveren in deze drukke dagen samen 130 boeketten zonder winstoogmerk. Mooi dit soort maatschappelijk betrokken ondernemers.Leo Molendijk over de reacties aan de deur: ” vrijwel iedereen was blij verrast met deze hart onder de riem in deze lastige tijd en ook iedereen waren ook de mensen die voor een boeket hadden aangemeld, bijzonder dankbaar “. Uitnodigingen om even binnen te komen of een kop koffie te drinken heeft hij maar afgeslagen. Lief bedoeld maar om 20 boeketten rond te brengen vergde best veel tijd. Vrijdag mag Leo weer gaan bezorgen. Met dank aan Benfleuri die vandaag en vrijdag zijn bezorgauto beschikbaar heeft gesteld.

 

Donderdag worden er maar liefst 55 boeketten bezorgd.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord