Aanmelden voor Nacht van de Nacht geopend

Waar is het nog donker? In het Zuiderpark? Kom het ontdekken tijdens De Nacht van de Nacht. Laat je zintuigen prikkelen, zoek de nachtdieren en luister naar de geluiden van de nacht.

De Nacht van de Nacht is 16 jaar geleden in het leven geroepen om de lichtvervuiling onder de aandacht te brengen. Waar is het nog echt donker, waar kunnen we genieten van stilte en het donker in het overvolle Nederland.

Laat het donker donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht. De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur- en Milieufederaties. Tijdens de Nacht van de Nacht worden er door het hele land honderden evenementen georganiseerd in het donker en doven honderden bedrijven en gemeenten lichten van gebouwen en reclameverlichting. Dit jaar wordt de Nacht van de Nacht voor de 16e keer georganiseerd op zaterdag 24 oktober 2020.

https://www.nachtvandenacht.nl/

Vertrek tijden:
Tussen 18:45 en 20:15. Starttijd wordt via de mail doorgegeven.
Start is bij het gebouwtje van de gemeente (met de graffiti). Van daaruit loopt er een route door het park waarbij op diverse plaatsen IVN vrijwilligers u mee zullen nemen in het Natuurlijke Nachtleven.

Datum: 24-10-2020
Tijd: 18:45
Locatie: Zuiderpark Hoogeveen
Extra informatie:
* Maximaal 100 deelnemers; kinderen en volwassenen.
* Vooraf aanmelden verplicht via https://www.ivn.nl/afdeling/hoogeveen/activiteiten/2uurnatuur-nacht-van-de-nacht
* In verband met Covid-19 houden we 1,5 meter afstand. Daarom gaan we de groepjes klein houden en hebben ook jullie hulp daarbij nodig.
* Voor alle leeftijden.

Georganiseerd door IVN Hoogeveen.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord