Kampioenfoto’s en verslagen zijn ook welkom bij Regionieuws Hoogeveen

Hoogeveen –  Waarom zien we van onze (sport) vereniging geen nieuwtjes? Dat is een vraag die we vaak krijgen op de redactie mail. deze beantwoorden we dan als volgt: Alle aankondiging, evenementen, nieuwtjes, kampioenen, verslagen zijn welkom op de redactiemail!  Dus wil je  als (sport)vereniging wil je ook wel graag aandacht voor jouw vereniging om mensen warm te maken om juist bij jouw club aan te sluiten. Stuur eens wat nieuwtjes of verslagen naar redactie@regionieuwshoogeveen.nl

Berichten worden niet achter betaallinks gestopt

Stuur je aankondiging, jubileum of wedstrijdverslag eventueel met foto. En wij zorgen er voor dat jouw club net dat beetje extra aandacht krijgt. En we leggen je ook geen voorwaarden op dat je ingestuurde bericht nergens anders gepubliceerd mag worden.

Evenementen

Als organisatie van je (dorps)feest of evenement ben je al tijden bezig om het evenement tot in de puntjes te verzorgen. Maar nu wil je ook een groot publiek bereiken, want het zou zonde zijn je publiek niets weet van je evenement!

En daar is het meest en veelvuldig gelezen en geraadpleegde nieuwssite uit de gemeente Hoogeveen voor: Regionieuws Hoogeveen . We werken niet met abonnementen of betaalde artikelen en daarom is het Regionieuws Hoogeveen de plaats voor jou aankondiging van dorpsfeesten en evenementen. Het enigste wat we daar voor vragen is een redactioneel stuk met eventueel een foto te sturen naar redactie@regionieuwshoogeveen.nl .

Met het online gaan van Regionieuws Hoogeveen in 2018 is ook de interactieve evenementenkalender voor de gemeente Hoogeveen online gegaan.
De Interactieve agenda is een mooie gratis promotie voor jouw evenement, (dorps)feest, sportwedstrijd. In deze agenda staan de aankomende evenementen uit de gehele regio Hoogeveen met alle relevante informatie.

In een paar klikken heeft u het evenement aangemeld. Eventueel vragen we u nog om een foto of extra informatie. Waarna het wordt opgenomen in de evenementenkalender. Naast de aanmelding in de agenda kunnen we het artikel ook doorplaatsen op de voorpagina. Samen heeft het een groot bereik voor je evenement of activiteit. Al met al een mooie manier voor u om uw evenement te promoten, voor ons om een leuk artikel te plaatsen en voor de bezoekers van de website om evenementen te volgen.

Kampioen foto’s, sportverslagen en redactionele artikelen

Kampioen foto’s, sportverslagen en redactionele artikelen blijven natuurlijk ook van harte welkom. Deze kan u heel makkelijk doorgeven middels de contactpagina of via mail redactie@regionieuwshoogeveen.nl

Deel dit bericht!
Deel dit bericht!

Geef een reactie