Sport

S.V. HODO opent nieuwe kunstgrasveld

Hollandscheveld  – Op zondag 16 augustus 2020 is officieel het nieuwe kunstgrasveld op sportpark ‘t Hoge Bos geopend. In het bijzijn van genodigden en supporters sprak bestuurslid Henk-Jan Lip over de totstandkoming van het kunstgrasveld en bedankte uitgebreid alle personen die dit mede mogelijk hebben gemaakt.

Vele vrijwilligers zijn onder aanvoering van de kunstgrascommissie de afgelopen maanden in goede samenwerking met de Gemeente Hoogeveen, de aannemer en de lichtleverancier, ontzettend hard bezig geweest om dit mooie project tot een goed einde te brengen. En het resultaat mag er zijn!

Het kunstgrasveld zorgt samen met de onlangs gerealiseerde overkapping, aangeboden door de Vriendenkring s.v. HODO, voor een verfraaiing van het toch al mooie sportpark.

Verder is in de afgelopen voetballoze periode alle veldverlichting, zowel op de speelvelden als op het trainingsveld, vervangen door LED-verlichting. De installatie van de LED-verlichting in combinatie met de geïnstalleerde zonnepanelen maakt dat s.v. HODO een flnke stap heeft gezet in de verduurzaming van haar sportaccommodatie.

Na de officiële opening van het kunstgrasveld werd er op dit veld een openingswedstrijd gespeeld, HODO 1 – Dalen 1.  De mannen van HODO en nieuwbakken trainer Eric Prins zetten deze mooie middag extra luister bij door deze eerste wedstrijd met 3-2 te winnen.

Doelpunten makers deze middag waren voor HODO, Ruben Brinkman, Sander Danes en Jorn Smit.

©Foto: Martin Schonewille

Geef een reactie