Kleine afleiding voor de bewoners van wzc De Beatrix.

Hollandscheveld – Het oorspronkelijke plan was van aktiviteitencommimissie Toeki om de bewoners van de Beatrix tijdens Koningsdag te vermaken met wat draaiorgelmuziek.
Door omstandigheden is dit toen helaas niet door gegaan. zaterdag hebben de vrijwilligers als nog de bewoners wat afleiding kunnen bieden in deze nog steeds rare tijden.
Het 120 jaar oude draaiorgel heeft voor jaren terug ook al eens in Hollandscheveld mogen staan. Het draaiorgel is compleet gereviseerd in Saarn am Ruhr en is eigendom van Willy Seggers. Deze verzorgt  al jaren de kermis tijdens de feestweek. Willy heeft gisteren geheel belangeloos het draaiorgel enkele uurtjes bij de Beatrix laten spelen.

Kleine afleiding voor de bewoners van wzc De Beatrix.

Het oorspronkelijke plan was om de bewoners van de Beatrix tijdens Koningsdag te vermaken met wat draaiorgelmuziek. Door omstandigheden is dit toen helaas niet door gegaan. Gisteren hebben we als nog de bewoners wat afleiding kunnen bieden in deze nog steeds rare tijden.Het 120 jaar oude draaiorgel heeft voor jaren terug ook al eens in Hollandscheveld mogen staan. Het draaiorgel is compleet gereviseerd in Saarn am Ruhr en is eigendom van Willy Seggers. Deze verzorgt voor ons al jaren de kermis tijdens de feestweek.Willy heeft gisteren geheel belangeloos het draaiorgel enkele uurtjes bij de Beatrix laten spelen, waarvoor onze hartelijke dank!

Gepostet von Aktiviteitencommissie Toekie am Sonntag, 7. Juni 2020

Deel dit bericht!

Geef een reactie