Regionieuws Hoogeveen verlengt gratis adverteren periode

Hoogeveen – Regionieuws Hoogeveen heeft afgelopen periode alle ondernemers in en rond Hoogeveen de kans gegeven gratis te adverteren op de website. Deze periode met onverwachte sluitingen, gedeeltelijke openingen tot en met bezorgen was voor iedereen een hele rare tijd. Ook voor de vrijwilligers van Regionieuws Hoogeveen betekende dit een nieuwe periode van anders persberichten publiceren. 

Wij willen alle ondernemers in en rond Hoogeveen graag blijven ondersteunen, ook nu de restaurants, cafés en overige horeca weer gedeeltelijk open mogen gaan met strenge voorwaarden. Wij bieden tot 1 juli 2020 gratis adverteren aan. Regionieuws Hoogeveen draait volledig op vrijwilligers en kan dit aanbieden.

Wilt u ons ook steunen in deze aparte tijd? Dat kan u heeft de mogelijkheid om een donatie te doen aan onze site. Deze donatie kan na plaatsen van een gratis advertentie maar is niet verplicht. Wij hopen u ook in de nieuwe periode van het opstarten van uw bezigheden met het bedrijf te kunnen blijven steunen.

Wilt u adverteren? Stuur dan een mail naar adverteren@regionieuwshoogeveen.nl. Graag zien wij in de mail een persbericht van en over uw bedrijf. Een aantal mooie foto’s en een link naar de bedrijfspagina of website.

Deel dit bericht!

Geef een reactie